Showtijd Entertainment

Bruiloft DJ

Jullie bruiloft moet een knalfeest worden. Sfeer, muziek, veel dansen en lachen.
Je ziet het al helemaal voor je.
Maar je hebt nog één vraag: hoe dan? Hoe maak je er de avond van je leven van? Een DJ op je trouwfeest of een band met zangeres? Of misschien toch een muzikant? Wat kost het en wanneer regel je dat? Geen stress, wij helpen je op weg. Want wat je ook kiest, een droomfeest gunnen we iedereen

De kosten van een bruiloft DJ lopen vaak uiteen. Sommige DJ’s verhuren zich voor nog geen € 200,00 voor een gehele avond. Over het algemeen zijn dit mensen die het hobbymatig doen. Heeft u weleens nagedacht wat er bij een incident gebeurt? Is de DJ in kwestie wel verzekerd tegen eventuele schade van de locatie? Heeft de DJ voorzieningen geregeld mocht er apparatuur defect geraken? Grote kans dat u op een aantal vragen ‘Nee’ zegt.

U kunt er ook voor kiezen om een bruiloft DJ te selecteren die dit wel heeft geregeld. U komt dan uit in het professionele segment waar u logischerwijs ook wat meer voor betaalt. Wanneer u kiest voor Showtijd Entertainment dan moet u denken aan een all-in prijs van tussen de € 350,- en € 700,-. Het een en ander is volledig afhankelijk van uw wensen en eisen. Uiteraard denken wij met jullie mee. Neem gerust even contact op!